UNIVERSAL PICTURES OG LEGO KONCERNEN ANNONCERER EKSKLUSIVT FEMÅRIG FILM PARTNERSKAB

Graphic image of LEGO animated minfigures

Aftale omfatter alle filmrettigheder for alle teaterudgivne titler

UNIVERSAL CITY, CA— den 23. april 2020—Universal Pictures annoncerede i dag, at studiet har indgået en femårig eksklusiv aftale med LEGO Koncernen om at udvikle, producere og distribuere teaterudgivelser baseret på dets intellektuelle ejendom og originale ideer. Meddelelsen blev afgivet af Donna Langley, Formand for Universal Filmed Entertainment Group, og Jill Wilfert, Head of Entertainment, LEGO Koncernen.

Med sit tidløse brand, har LEGO Koncernen udvidet sine oplevelser til også at omfatte filmtitler, inklusiv LEGO Filmen – Et klodset eventyr, LEGO Batman Filmen, LEGO Ninjago Filmen og LEGO Filmen 2, og har samlet næsten 1.1 milliarder dollars på globale billetindtægter. Universal og LEGO Koncernen har tidligere arbejdet sammen om Jurassic World: Den hemmelige udstilling og den 13-afsnit lange LEGO Jurassic World miniserie.

“LEGO System i Leg giver børn mulighed for at bygge verdener og skabe historier, som de kan tage med sig videre i alle faser af deres liv”, sagde Langley. “Et samarbejde med så ikonisk et brand, der forbliver relevant, og som er i konstant udvikling, giver stor mulighed for kreativitet i den måde, vi fortæller historier på. Vi er begejstret for at kunne begynde at bygge det næste kapitel af LEGO film sammen med Jill og LEGO Koncernen, når de fortsat inspirerer til nysgerrighed og innovation”.

“Universals engagement i unik historiefortælling gør studiet til den perfekte partner, når LEGO Koncernen går ind i denne nye fase af filmskabelse”, sagde Jill Wilfert. “Donna og hele teamet hos Universal bringer en følelse af forundring og fantasi, som vi deler, og vi glæder os til at føre vores fælles vision ud i livet”.

Wilfert vil fungere som producer på alle LEGO projekter udviklet og udgivet af Universal. Ridebacks Dan Lin og Jonathan Eirich vil producer sammen med Wilfert på den næste LEGO inspireret forestilling. Lin producerede alle tidligere LEGO forestillinger.

LEGO Koncernen var repræsenteret i aftalen af Ken Kleinberg og Jill Smith fra Kleinberg, Lange, Cuddy og Carlo.


Kontakter

Universal Filmed Entertainment Group
Evan Langweiler
evan.langweiler@nbcuni.com

LEGO Koncernen
Jennifer MacDonald
media@LEGO.com